contacto: RADIO PICA

Todos los mensajes seran contestados en un máximo de 24 horas

24. may., 2019

natalia martinez

Bona tarda, estem promocionant a

Marta Daude, 19 anys, pianista, compositora, lletrista, co productora i veu del seu primer single

(C'etait ta faute).

Registrat a Sgae i pujat a les plataformes youtube.com,spotify, itunes, apple music,...i 14 més.Actualment produint ja el segon tema, el 3r embastat i el 4rt penjat d'un fil, a més de la propera aparició del video clip.(7 de juny)Es mou dins el mon de la música des dels 15 anys, participant en events públics i privats fent covers i temes propis.Jove, creativa, lluitadora i amb molta empenta.Instagram: martadaude

Salutacions!

3. may., 2019

Paulina Loyola

Hola! Me gustaría contactarlos para un reportaje sobre radios libres y transformación social, para una tesis del IGOP.

9. abr., 2019

Quim Subirana

Tornen els DESPERDICIS CLÍNICS!! la mítica i irreverent banda punk-culé del Baix Llobregat.Coincidint amb la reedició del disc “COLLONS” (1987), el primer grup de punk/rock a editar un disc en català, la banda torna als escenaris després de 30 anys.


(Aquesta reedició s’ha esgotat en menys de tres setmanes, pel que se n’està preparant una altra per a la Presentació en directe de DESPERDICIS CLÍNICS, que també inclurà exemplars de vinils bicolor (blau-grana) per a col.leccionistes.La Presentació será a la sala Estraperlo de Badalona, dissabte 18 de maig,

a les 22h i junt amb DRÖPOOLS

(Anticipada 9€ + despejes / Taquilla 12€)Adjuntem Nota de Premsa amb links a la Bio i Xarxes de la banda.Moltes gràcies per l'atenció!

Esperem que sigui un notícia interessant!

Salut!

DCPer a qualsevol consulta i/o material:

Quim Subirana (630 48 97 23)

desperdicisclinicsoficial@gmail.com

Web 10. dic., 2018

Uladat

Puedo darte musica a transmitir? es music experimental electronica de Canada.

4. oct., 2018

Merçona

Voldria saber a quina freqüència esteu ????

Web 13. jul., 2018

nitrako

Hola!! Somos Nitrako, un Grupo de Rock & Roll acelerado originado en 2014 un pueblo de mierda de la cloaca riojana.Tenemos un videoclip y 3 proyectos musicales que hemos autoeditadoy distribuido de la mejor manera posible con los pocos medios que tenemos.Solo queremos que nos oigas, que nos descargues, que se lo enseñes a tu gente y que difundas este mensaje si te gusta lo que te enseñamos.Es todo lo que tenemos, lo único en lo que creemos y estamos locos por salir a tocar esto.

https://youtu.be/amrCGVqKTLQhttps://youtu.be/llYTnXC5CdU